Tuesday, December 21, 2021

Ortodokse kristen datingside

Ortodokse kristen datingside



Dette inkluderer ingen forpliktelse overhodet for TCC-tjenesten til å gi deg tilgang til å hente informasjon du har lagt ut på profilen din eller e-post du har sendt andre medlemmer til deres ortodoks kristen datingside på TCC-tjenesten eller som andre medlemmer har sendt til din postkasse på TCC-tjenesten, eller annen tilgang overhodet hvis du ikke har tid igjen på kontoen din for å få tilgang til TCC-tjenesten, ortodoks kristen datingside, enten fra fritid som vi har gitt deg helt etter vårt skjønn eller betalt tid som du har kjøpt fra TCC-tjenesten. Bloggen vår, The Sounding, støtter lesernes velvære ved å tilby velskrevet, positivt og tankevekkende ortodoks innhold og fremme diskusjoner om hvordan det kan brukes i livet, ortodoks kristen datingside. Du vil ikke legge ved noen bilder, videofiler eller musikkfiler til den skriftlige eller flervalgsdelen av profilen din. Det oppsto en feil under bekreftelse av e-postadressen din. Brukernavnet ditt inneholder ord som kan anses som upassende. Du kan bare møte den spesielle personen.





ORTODOKS DATING



Nyt 7 dager gratis og 3 til når du legger ut ditt første bilde. Kommuniser gratis via post og i forumene våre. Ja, vi er kristent eid og har vært vellykket ortodoks kristen datingside Kristne single siden søker ortodokse dating på alle feil steder?


Trenger du et matchmaking-nettsted som du kan stole på? Lei av å søke på andre romantikksider uten å lykkes? Bli med oss ​​gratis i dag og få kontakt med tusenvis av ungkarer og ungkarer som leter etter en ektefelle. Hvis du vet viktigheten av å være likt forbundet med din tro, tro og tradisjoner, og du vil dele dem med noen spesiell, men har det vanskelig å få kontakt med singler på nettet, så ChristianCafe.


com kan være svaret du har lett etter. Opprett din gratis prøveprofil i dag og ta kontakt med ungkarer og ungkarer som leter etter kjærlighet på nettet.


Tusenvis av datere med ortodoks bakgrunn bruker Internett for å møte ektefellene sine. Tusenvis av dem har brukt vår datingtjeneste for å koble til og mingle med lokale ortodoks kristen datingside, de over hele landet, og ortodoks kristen datingside mange rundt om i verden. Å opprette en gratis prøveprofil vil bare ta noen få minutter av din dyrebare tid.


Men det kan forandre livet ditt for alltid. Ved å gjøre det, vil du kunne kommunisere med singlene våre i samfunnet vårt så snart du logger på. Å sende og motta meldinger, søke profiler og delta i våre mange fora med andre troende er bare noen av aktivitetene du kan gjøre mens du er en del av vår ortodokse datingtjeneste.


Hvis du vil ha en autentisk opplevelse med en ekte kristen datingside, og hvis du vil være en del av en av de beste leverandørene for singel på jakt etter sin potensielle sjelevenn, og du vil ha noen som deler dine tradisjoner og tro, så ortodoks kristen datingside stedet for deg! Vi har matchet tusenvis av single i mange år, så vi er eksperter på matchmaking. Ikke la deg lure av nettsteder som ikke eies eller drives av kristne. Ved å bli med oss ​​kan du være trygg på at du vil ha med å gjøre med ekte troende.


com er en av de største datenettstedene for troende på nettet. Vi kan tilby deg et kristent miljø hvor du kan møte og få kontakt med andre likesinnede ortodokse troende. Vår matchmaker-side ble designet for å tilby et rent og trygt sted for datere å møte tusenvis av potensielle matcher som leter etter ortodokse dating på nettet. Bli med oss ​​i dag og få ekte kjærlighet til å skje igjen! GRATIS PRØVEPERIODE! BLI MED GRATIS NÅ. Vi var hver den første personen møtte fra stedet, og vi slo det av med en gang. Gjennom nettstedet ditt var vi i stand til å møtes personlig og har siden delt mange lykkelige år sammen.


Tusen takk, ekteskapet er en så fantastisk velsignelse som du har bidratt til å få til! Jeg ba om det og hadde full tro på at dette ville skje i Guds tid. Jeg gir all pris og ære til Gud, og takk til ChristianCafe, ortodoks kristen datingside.


com for et flott nettsted med en behagelig atmosfære. En ensom søndag ettermiddag meldte Ina fra Norge seg på ChristianCafe. com i håp om å finne ekte kjærlighet. Lite visste hun at hun snart ville møte en fantastisk kristen kanadisk fyr over Atlanterhavet!


Lang historie kort, ortodoks kristen datingside, etter å ha sendt e-post i noe som virket som en evighet, ahem, bare 3 måneder, erklærte Matt endelig sin kjærlighet til henne. Novelle kortere: 6 måneder fra første blunk og e-post til ringe- og ekteskapspapirer, ortodoks kristen datingside. Tommelen opp til ChristianCafe. com OPPDATERING: En "Cafe" baby!


Gratulerer til Ina og Matt med deres nye ankomst! Din tro er viktig for deg, og det samme er å finne noen som deler den. Vi kobler sammen single akkurat som deg hver dag på ChristianCafe. Vi er stolt kristen eid. no ®. Det er noen rettelser som trengs nedenfor. Det oppsto en feil under bekreftelse av brukernavnet ditt, ortodoks kristen datingside. Prøv igjen om et øyeblikk. Brukernavnet ditt inneholder ord som kan anses som upassende.


Vennligst tast inn et brukernavn. Ortodokse kristen datingside Brukernavnet kan ikke inneholde mer enn 13 bokstaver. Brukernavnet ditt kan kun inneholde bokstaver.


Ingen tall, mellomrom eller spesialtegn. Vennligst skriv inn hele e-postadressen din: e. abc gmail, ortodoks kristen datingside.


Det oppsto en feil under bekreftelse av e-postadressen din. Du har allerede en konto hos oss. Klikk her for å logge på. Glemt passordet? E-postadressen du skrev inn stemmer ikke overens. Vennligst skriv inn byen din. Du kan holde denne skjult for andre hvis du vil. Ditt land? Lucia St. Vennligst velg et land. Hvilken region kommer du fra? Nord-England Ortodokse kristen datingside England Sør-England Nord-Irland Skottland Wales.


Vennligst velg en region. Hvilken stat kommer du fra? ACT New South Wales Northern Territory Queensland South Australia Tasmania Victoria Western Australia. Velg en stat. Du må oppgi postnummeret ditt. Du må oppgi postnummeret ditt.


Postnummeret du oppga er ikke gyldig. Postnummeret du oppga er ikke gyldig. Ditt kjønn? Mann Kvinne. Vennligst velg et kjønn. Når ble du født? Fødselsdatoen du oppga er ikke gyldig.


Sørg for at fødselsdatoen din er korrekt. Klikk her hvis et medlem har henvist deg. Skriv inn brukernavnet til personen som henviste deg. Det oppsto en feil under bekreftelse av brukernavnet til medlemmet som henviste deg. Prøv igjen senere. Brukernavnet du spesifiserte er ikke gyldig. Et brukernavn inneholder ikke mellomrom e. Hvis du ikke ble henvist, velg 'Beklager, ingen henviste meg'-knappen. Vennligst skriv inn et gyldig brukernavn e. Hvis du ikke var det ortodoks kristen datingside, vennligst velg 'Beklager, ingen henviste meg'-knappen, ortodoks kristen datingside.


Ved å klikke "Fortsett" nedenfor godtar jeg vilkårene og betingelsene til ChristianCafe. com Du må godta vilkårene og betingelsene for å fortsette. com sin abonnentavtale. Vær oppmerksom på at du ikke kan registrere deg hos ChristianCafe. no uten å godta denne avtalen.


DENNE TJENESTEN ER FOR DE MINST 18 ÅR GAMMEL. The ChristianCafe. TCC er levert av RealCafes, ortodoks kristen datingside. com Inc, driver forretninger som ChristianCafe. com, ortodoks kristen datingside, lokalisert ved Ninth Line, Mount Albert, ON, Canada, L0G 1M0. Dette er en juridisk avtale "Avtale" mellom deg og TCC.





de mest populære datingsidene amerika



I tilfelle tilgangen din til TCC-tjenesten blir suspendert eller avsluttet ved brudd på denne avtalen som er gjort oppmerksom på TCC, vil du ikke ha rett til refusjon av ubrukte medlemsavgifter. Ditt medlemskap på TCC-tjenesten er for din eneste personlige bruk. Du er alene ansvarlig for innholdet eller informasjonen du publiserer eller viser heretter, "poster" på TCC-tjenesten eller overfører til andre TCC-medlemmer.


Du vil ikke legge ut på TCC-tjenesten, eller overføre til andre TCC-medlemmer eller -ansatte, noe ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, obskønt, profant, seksuelt orientert, truende, trakasserende, rasistisk støtende eller ulovlig materiale, eller noe materiale som krenker eller krenker andre partens rettigheter inkludert, men ikke begrenset til, immaterielle rettigheter og rettigheter til privatliv og offentlighet.


Du vil bruke TCC-tjenesten på en måte som er i samsvar med alle gjeldende lover og forskrifter. Du samtykker i at du ikke har blitt dømt for eller erklært ingen kamp mot en forbrytelse eller tiltalebeslutning eller forbrytelse av lignende alvorlighetsgrad, en seksualforbrytelse eller noen forbrytelse som involverer vold.


Du godtar videre at du ikke er pålagt å registrere deg som seksualforbryter i noe statlig, føderalt eller lokalt register for seksualforbrytere. Du godtar at du ikke er fengslet for øyeblikket. Du vil ikke inkludere noen e-postadresser, chat- eller messenger-numre eller håndteringer i profilen din. Messenger, WhatsApp, Skype, Zoom, Viber, etc. Du vil ikke legge ved noen bilder, videofiler eller musikkfiler til den skriftlige eller flervalgsdelen av profilen din.


TCC forbeholder seg retten til å fjerne alt den anser for å være upassende, etter eget skjønn. TCC forbeholder seg retten, men har ingen forpliktelse, til å avvise profiler eller bilder som ikke er i samsvar med disse forbudene. Du vil ikke inkludere noen e-postadresser; Skype-numre eller -håndtak; eller Messenger-numre eller håndtak; eller andre Chat-numre eller håndtak i meldingene dine til andre TCC-medlemmer, med mindre du er et betalende medlem av TCC.


Du vil ikke opprette flere profiler, med mindre det er skriftlig tillatt av TCC-ansatte. Du vil ikke engasjere deg i reklame til, eller oppfordring til, andre medlemmer om å kjøpe eller selge noen produkter eller tjenester gjennom tjenesten.


Du vil ikke overføre kjedebrev eller søppelpost til andre TCC-medlemmer. Du vil ikke legge ut, distribuere eller reprodusere på noen måte noe opphavsrettsbeskyttet materiale, varemerker eller annen eiendomsbeskyttet informasjon uten å ha innhentet forhåndssamtykke fra eieren av slike eiendomsrettigheter. Du er alene ansvarlig for din interaksjon med andre TCC-medlemmer.


TCC forbeholder seg retten, men har ingen forpliktelse, til å overvåke kontoer som bryter oppførselsreglene og til å overvåke tvister mellom deg og andre medlemmer. Du vil aldri sende penger til, eller be om penger fra, andre TCC-medlemmer, uansett grunn. Din bruk av TCC må kun være for oppriktige relasjonssøkende formål, for å opprettholde integriteten til tjenesten. For eksempel kan du ikke bli medlem utelukkende for å lage en rapport over kompatible singler i ditt område, eller for å skrive en artikkel eller utføre markedsundersøkelser.


Vi vil vurdere slike forespørsler fra reportere fra sak til sak, sendt til oss på forhånd via e-post. Du kan bare fortsette etter mottak av skriftlig tillatelse fra oss, og overholde alle betingelser fastsatt av oss. ERSTATNING AV MEDLEMMET. Du vil forsvare, holde skadesløs og holde TCC, dets ledere, direktører, ansatte, støttespillere og annonsører, agenter og tredjeparter harmløse for eventuelle tap, kostnader, forpliktelser og utgifter, inkludert rimelige advokathonorarer knyttet til eller som oppstår som følge av din bruk av TCC-tjeneste, inkludert eventuelle brudd fra deg på vilkårene i denne avtalen.


ONLINE INNHOLD. Meninger, råd, uttalelser, tilbud eller annen informasjon eller innhold som gjøres tilgjengelig gjennom TCC-tjenesten er de fra deres respektive forfattere og ikke fra TCC, og bør ikke nødvendigvis stoles på.


Slike forfattere er alene ansvarlige for slikt innhold. MEDLEMMER. ADVARSEL - LES DETTE: Det er mulig at andre TCC-medlemmer eller brukere, inkludert uautoriserte brukere, eller "hackere" kan legge ut eller overføre støtende eller uanstendig materiale på TCC-tjenesten, og at du kan bli ufrivillig utsatt for slikt støtende og uanstendig materiale.


Det er også mulig for andre å få personlig informasjon om deg på grunn av din bruk av tjenesten, og at mottakeren kan bruke slik informasjon til å trakassere eller skade deg. TCC er ikke ansvarlig for bruken av personlig informasjon som du velger å avsløre på tjenesten. Vennligst velg nøye hvilken type informasjon du legger ut på TCC-tjenesten eller gir ut til andre.


COM SKAL HAVE RETTEN TIL Å FJERNE SLIK MATERIAL SOM STRØMMER, ELLER PÅSTÅES Å BRUTE, LOVEN ELLER DENNE AVTALEN. Du godtar at TCC-tjenesten ikke har noen forpliktelse overfor deg til å gi deg tilgang til noen del av TCC-tjenesten, inkludert, men ikke begrenset til, profilen din, postkassen din eller noen annen del av TCC-tjenesten, hvis du ikke gjør det ha tid igjen på kontoen din, enten ledig tid som vi har gitt deg helt etter eget skjønn, eller betalt tid som du har kjøpt fra TCC-tjenesten.


Dette inkluderer ingen forpliktelse overhodet for TCC-tjenesten til å gi deg tilgang til å hente informasjon du har lagt ut på profilen din eller e-post du har sendt andre medlemmer til deres postkasse på TCC-tjenesten eller som andre medlemmer har sendt til postkassen din på TCC-tjenesten , eller annen tilgang overhodet hvis du ikke har tid igjen på kontoen din for å få tilgang til TCC-tjenesten, enten fra ledig tid som vi har gitt deg helt etter eget skjønn, eller betalt tid som du har kjøpt fra TCC-tjenesten.


Den eneste forpliktelsen TCC-tjenesten har overfor deg, i tilfelle du ikke ønsker å kjøpe ytterligere tilgang til TCC-tjenesten, eller TCC-tjenesten bestemmer seg for å gi deg ytterligere gratis tilgang til TCC-tjenesten, helt etter eget skjønn, er å enten arkiver profilen din slik at den ikke vil forbli synlig for noe annet medlem så lenge den blir arkivert før du bestemmer deg for å enten dearkivere den eller slette den, etter din eksplisitte skriftlige forespørsel, eller slette profilen din fra TCC-tjenesten etter din eksplisitte skriftlig forespørsel.


TCC eier og beholder andre eiendomsrettigheter i TCC-tjenesten. Tjenesten inneholder opphavsrettsbeskyttet materiale, varemerker og annen eiendomsbeskyttet informasjon til TCC og dets lisensgivere. I tillegg kan andre medlemmer legge ut opphavsrettsbeskyttet informasjon, som har opphavsrettslig beskyttelse uansett om den er identifisert som opphavsrettsbeskyttet eller ikke. Bortsett fra den informasjonen som er i det offentlige domene eller som du har fått tillatelse til, vil du ikke kopiere, modifisere, publisere, overføre, distribuere, fremføre, vise eller selge slik proprietær informasjon.


Ved å legge ut informasjon eller innhold til et offentlig område av TCC, gir du automatisk, og du representerer og garanterer at du har rett til å gi, til TCC og andre TCC-medlemmer en ugjenkallelig, evigvarende, ikke-eksklusiv, fullt betalt, verdensomspennende lisens å bruke, kopiere, fremføre, vise og distribuere slik informasjon og innhold og å utarbeide avledede verk av, eller innlemme i andre verk, slik informasjon og innhold, og å gi og godkjenne underlisenser av det foregående.


Bortsett fra det som er angitt under "VÅR PERSONVERKERKLÆRING" nedenfor, vil TCC holde all informasjon som du oppgir til TCC konfidensiell, inkludert kredittkortnumre , og skal bruke eller avsløre slik informasjon kun for formålene som slik informasjon ble samlet inn for, eller etter behov. ved lov. For å løse en klage angående TCC-tjeneste, bør du først kontakte TCC kundestøtte på tech christiancafe.


TCC garanterer ikke at din bruk av TCC-tjenesten vil være sikker, uavbrutt, alltid tilgjengelig eller feilfri, eller vil oppfylle dine krav, eller at eventuelle mangler i tjenesten vil bli rettet.


Enkelte jurisdiksjoner begrenser anvendelsen av garantifraskrivelser og ansvarsbegrensninger, slik at garantifraskrivelsene og ansvarsbegrensningene ovenfor kanskje ikke gjelder deg. Denne avtalen er inngått i Toronto, Ontario, Canada. Du godtar at Ontario lov uavhengig av lovkonflikter prinsipper skal styre denne avtalen, og at enhver tvist som oppstår fra eller relatert til denne avtalen skal være underlagt de føderale og provinsielle domstolene i Toronto, Ontario, Canada.


Denne avtalen, akseptert ved registrering for TCC-tjenesten, inneholder hele avtalen mellom deg og TCC angående bruken av tjenesten. Denne avtalen kan bare endres etter varsel fra TCC til deg, eller ved en skriftlig skrift signert av deg og en autorisert tjenestemann i TCC. Med mindre annet er eksplisitt angitt, vil vilkårene overleve oppsigelse av medlemskapet ditt til tjenesten. Hvis en bestemmelse i denne avtalen blir holdt ugyldig, skal resten av denne avtalen fortsette med full kraft og virkning.


VÅR PERSONVERKERKLÆRING TCC er forpliktet til å skape et trygt og sikkert nettmiljø der medlemmer kan koble seg komfortabelt og anonymt med andre medlemmer.


TCC samler inn personlig informasjon fra våre medlemmer for å gi nøyaktig og praktisk fakturering, passende matching og responsiv kundeservice. Vi vil ikke dele faktureringsinformasjonen din med noen utenfor selskapet vårt.


Kunder kan endre informasjonen sin via "Profil"-siden eller se gjennom tjenesteavtalen når som helst via "Medlemskap"-siden. Informasjon samlet inn på denne nettsiden Vår nettserver samler automatisk inn noe informasjon om deg når du ber om sider fra serveren vår, inkludert din IP-adresse. Vi gjør dette ved å plassere en informasjonskapsel på harddisken din.


En informasjonskapsel er ganske enkelt en HTTP-overskrift som inneholder tekstinformasjon, slik som domenet, banen og andre variabler nettstedet angir. IP-adressen din er et nummer som brukes av datamaskiner på nettverket for å identifisere datamaskinen din slik at data som nettsidene du ber om kan sendes til deg. Datamaskinen vår bruker IP-adresser og informasjonskapsler for å samle bred demografisk informasjon om brukere i et bestemt område.


Denne informasjonen inneholder imidlertid ikke noe som kan identifisere deg personlig. Kontakte nettstedet Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller praksisen på dette nettstedet, vennligst kontakt: ChristianCafe.


com Ninth Line Mount Albert, Ontario, Canada L0G 1M0 personvern christiancafe. com Vær oppmerksom på at du ikke kan registrere deg hos TCC uten å godta denne avtalen. Jeg godtar å motta tilbud fra ChristianCafe. com-annonsering eller alliansepartnere. ORTODOKSE SINGLER. Mann 59 Ortodokse Send en melding!


Mann 21 Ortodokse Send en melding! Kvinne 28 Ortodokse Send en melding! Mann 36 Ortodokse Send en melding! Mann 40 Ortodokse Send en melding! Mann 50 Ortodokse Send en melding! Mann 52 Ortodokse Send en melding! Mann 34 Ortodokse Send en melding! Mann 32 Ortodokse Send en melding! BLI MED I DAG. KOM SUKSESSHISTORIER.


Å møte andre som har lignende interesser er en fin måte å finne ting å gjøre når du har datet. Registrer deg for en helt gratis profil for å møte noen i kveld! En mann som kan gjøre en kvinne veldig glad!


Pensjonist, økonomisk trygg, enkemann, med mye kjærlighet å gi og å få! Relatert: kristen , senior , Europa , enslig forsørger , enke , gresk , ortodokse kristen , amerikansk. Relatert: Christian , Senior , Sport , Fitness , Europe , Brunette , Gresk. Relatert: kristen , sport , fitness , Europa , brunette , gresk , ortodokse kristen. Relatert: kristen , sport , fitness , Europa , brunette , gresk , ortodoks kristen , britisk. Relatert: kristen , sport , fitness , Europa , brunette , gresk , ortodoks kristen , attraktiv.


Takk for at du ser på profilen min. For å fortelle litt om meg selv, jeg ble født i Hellas og oppvokst i USA av amerikanere. Jeg tjenestegjorde i U. Air Force i 20 år 18 til 38 og pensjonert. Mens jeg var i aktiv tjeneste var jeg primært stasjonert i Japan. Og formuen smilte til meg i form av Relatert: kristen , senior , Europa , brunette , skilt , gresk , ortodoks kristen.


Vel, jeg er en hyggelig gresk gutt som er 5 fot 8, med nøttebrune øyne og som jobber i undervisning på en barneskole. Novelle kortere: 6 måneder fra første blunk og e-post til ringe- og ekteskapspapirer. Tommelen opp til ChristianCafe.


com OPPDATERING: En "Cafe" baby! Gratulerer til Ina og Matt med deres nye ankomst! Din tro er viktig for deg, og det samme er å finne noen som deler den. Vi kobler sammen single akkurat som deg hver dag på ChristianCafe. Vi er stolt kristen eid. no ®. Det er noen rettelser som trengs nedenfor. Det oppsto en feil under bekreftelse av brukernavnet ditt.


Prøv igjen om et øyeblikk. Brukernavnet ditt inneholder ord som kan anses som upassende. Vennligst tast inn et brukernavn. Ditt brukernavn kan ikke inneholde mer enn 13 bokstaver. Brukernavnet ditt kan kun inneholde bokstaver. Ingen tall, mellomrom eller spesialtegn. Vennligst skriv inn hele e-postadressen din: e. abc gmail.


Det oppsto en feil under bekreftelse av e-postadressen din. Du har allerede en konto hos oss. Klikk her for å logge på. Glemt passordet? E-postadressen du skrev inn stemmer ikke overens. Vennligst skriv inn byen din. Du kan holde denne skjult for andre hvis du vil. Ditt land? Lucia St. Vennligst velg et land. Hvilken region kommer du fra? Nord-England Midlands England Sør-England Nord-Irland Skottland Wales.


Vennligst velg en region. Hvilken stat kommer du fra? ACT New South Wales Northern Territory Queensland South Australia Tasmania Victoria Western Australia. Velg en stat. Du må oppgi postnummeret ditt. Du må oppgi postnummeret ditt. Postnummeret du oppga er ikke gyldig. Postnummeret du oppga er ikke gyldig. Ditt kjønn? Mann Kvinne. Vennligst velg et kjønn. Når ble du født? Fødselsdatoen du oppga er ikke gyldig. Sørg for at fødselsdatoen din er korrekt. Klikk her hvis et medlem har henvist deg.


Skriv inn brukernavnet til personen som henviste deg. Det oppsto en feil under bekreftelse av brukernavnet til medlemmet som henviste deg. Prøv igjen senere. Brukernavnet du spesifiserte er ikke gyldig. Et brukernavn inneholder ikke mellomrom e. Hvis du ikke ble henvist, velg 'Beklager, ingen henviste meg'-knappen. Vennligst skriv inn et gyldig brukernavn e. Hvis du ikke ble henvist, vennligst velg 'Beklager, ingen henviste meg'-knappen. Ved å klikke "Fortsett" nedenfor godtar jeg vilkårene og betingelsene til ChristianCafe.


com Du må godta vilkårene og betingelsene for å fortsette. com sin abonnentavtale. Vær oppmerksom på at du ikke kan registrere deg hos ChristianCafe. no uten å godta denne avtalen.


DENNE TJENESTEN ER FOR DE MINST 18 ÅR GAMMEL. The ChristianCafe. TCC er levert av RealCafes. com Inc, driver forretninger som ChristianCafe. com, som ligger på Ninth Line, Mount Albert, ON, Canada, L0G 1M0. Dette er en juridisk avtale "Avtale" mellom deg og TCC. Les avtalen nøye før du registrerer deg for TCC-tjenesten.


Ved å registrere deg for TCC, blir du medlem av tjenesten et "medlem", og du godtar å være bundet av vilkårene og betingelsene i denne avtalen, "vilkårene" så lenge du fortsetter å være medlem. COM SERVICE. COM NÅR som helst. Registrering er eksplisitt aksept av vilkårene her.


Ved å bli medlem godtar du å motta e-post fra TCC eller gjennom TCC. Disse utsendelsene er relatert til din bruk av TCC og til tjenestene som tilbys av eller gjennom TCC. Du kan melde deg av når som helst ved å sende oss en forespørsel på privacy christiancafe. Mindreårige KAN IKKE BLI MEDLEM. Når du registrerer deg, og fra tid til annen deretter, kan TCC kreve at du gir tilstrekkelig informasjon til å indikere at du er minst 18 år gammel. Ved å bli medlem, representerer og garanterer du at du er minst 18 år gammel.


Enten du eller TCC kan si opp ditt TCC-medlemskap når som helst, uansett årsak, med virkning ved å sende skriftlig melding elektronisk til den andre parten.


TCC forbeholder seg retten til umiddelbart å suspendere eller avslutte din tilgang til TCC-tjenesten, uten forvarsel, ved ethvert brudd på denne avtalen fra deg som bringes til eller kommer til TCCs oppmerksomhet.


I tilfelle tilgangen din til TCC-tjenesten blir suspendert eller avsluttet ved brudd på denne avtalen fra deg, vil du ikke ha rett til refusjon av ubrukte medlemsavgifter.


Ditt medlemskap i TCC-tjenesten er for din eneste personlige bruk.

No comments:

Post a Comment