Tuesday, December 21, 2021

Teinit kristityt treffit

Teinit kristityt treffit



Uusimmat perheartikkelit ja apu. Kuinka vastustaa kiusausta ja kasvaa vahvemmiksi. Seuraa Crosswalkia. Teinit kristityt treffit ovat luonnollisesti muita tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa henkilöä treffeille, mukaan lukien hänen ikäensä, yhteiset kiinnostuksen kohteesi ja tietysti onko hän mukava sinulle! Shannon Perry on konferenssipuhuja, kirjailija, teini kristillinen deittailu, äänitetaiteilija, TV- ja radio-ohjelman juontaja, jonka uusi kirja on nimeltään The Overlooked Generation. Keskustele teini-ikäisen kanssa seurustelun kohtuullisista ja oikeudenmukaisista odotuksista.





Äskettäin vanhemmuudesta



Uusimmat perheartikkelit teini kristillinen deittailu auta. Viikoittainen CBN, teini kristillinen deittailu. comin huipputarinoita ja videoita. com ?? Seurustelet uskomattoman hyvännäköisen miehen kanssa. Te molemmat tunnette vetovoiman lisääntyvän. Mitä sinä teet? Nyt ei ole aika päättää! Sinun on päätettävä ennen treffeille lähtöä, mitkä ovat rajasi.


Ota II Cor. Älä liity niihin, jotka ovat epäuskoisia, teini kristillinen deittailu. Kuinka vanhurskaus voi olla jumalattomuuden kumppani? Kuinka valo voi elää pimeyden kanssa? Jos rakastut, mitä teet? Vietätkö aikaa Jumalan kanssa? Luotatko Häneen täyttääksesi rakkauden ja turvallisuuden tarpeesi? Voit vastustaa kiusausta, jos puet yllesi Jumalan koko sota-asu Ef. Itse asiassa yleensä päinvastoin.


Tuntuu uskomattoman hyvältä antaa periksi intohimolle. Mutta Kristuksen vallan täytyy mennä fyysisten halujesi edelle. Yhteiskunta käskee antaa periksi hetkelle. Kristus kehottaa sinua olemaan kuuliaisia ​​Hänen sanalleen. Fyysisen kosketuksen tulee olla merkityksellisen suhteen yhteydessä, ei pelkistettyä henkilökohtaisten tarpeiden tyydyttämiseen.


Molempien kumppanien tulee ottaa vastuu rajojen asettamisesta. Keskinäinen rajojen pitäminen kuvastaa kypsyyttä. Mikä on motivaatiosi - voima ja kontrolli, oman egosi tyydyttäminen, itsekkäiden tarpeiden täyttäminen vai aito kiintymys?


Jos sosiaalinen, emotionaalinen, henkinen ulottuvuus puuttuu tai puuttuu, olet epätasapainossa. Sinun pitäisi kunnioittaa teini kristillinen deittailu kunnioittaa toisiaan.


Erityinen huomautus: Jos olet teini, sinun on kunnioitettava vanhempiasi ja kunnioitettava heidän neuvojaan efesolaisille Olet vanhempien vallan alainen. Jos haluat lisää tämän kaltaisia ​​tarinoita, rekisteröidy vastaanottamaan perheuutisia CBN:ltä, teini kristillinen deittailu.


com sähköpostiisi joka viikko. Linda Mintle on kirjailija, professori, hyväksytty valvoja ja kliininen jäsen American Association for Marriage and Family Therapy -järjestössä sekä lisensoitu kliininen sosiaalityöntekijä, jolla on yli 20 vuotta psykoterapiaa. Lisää artikkeleita ja tietoa löytyy osoitteesta www. Christian Broadcasting Network. TV Kids Bible App Sähköpostipäivitykset Uusimmat perheartikkelit ja ohje.


Teinit kristityt treffit Viikoittainen CBN, teini kristillinen deittailu. Käännä Sulje. CBN ON TÄÄLLÄ SINUA varten! Etsitkö vastauksia elämässäsi? Onko sinulla kipeää? Oletko vaikean tilanteen edessä? Tarvitaan rukousta? Soita Sähköposti rukouspyyntösi, teini kristillinen deittailu. Rekisteröidy sähköpostipäivityksiin Koko listan sähköposti:. © The Christian Broadcasting Network, Inc.


 CBN. com Tietosuojakäytäntö Lahjoittajien tietosuojaseloste Käyttöehdot Ota yhteyttä. liittyvät linkit. Treffit: Jumalan paras tai kaikki muu? Soita Lähetä rukouspyyntösi sähköpostilla Rekisteröidy sähköpostipäivityksiin Koko luettelo Sähköposti:.





neuvoja seurusteleville naisille, joilla on lapsia



Mustavalkoinen on tapa, jolla näimme ongelman -- ennen kuin lapsemme tulivat teini-ikäisiksi. Yhteys oli avain heidän varustukseensa suojelemaan omaa puhtauttaan.


Tiesimme teini-ikäisistä, joiden vanhemmat kielsivät kaikenlaisen seurustelun vain huomatakseen, että heidän lapsensa oli huonosti varustautunut heidän siveystään muuton jälkeen.


Yksi tyttö tuli kotiin raskaana ensimmäisen lukukauden jälkeen kristillisessä yliopistossa. Hän oli ymmällään ja houkutteli aborttiin peittääkseen häpeänsä. Muut vanhemmat pitivät seurustelusta. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja seurustelujakeista. Joten minne olen menossa tämän kanssa? Sanoin, että vastaus on hankala! Jokaisen lapsemme kanssa täytyi pohtia seurustelukysymystä uusin silmin, mikä oli yksilölle parasta. Ja neuvoni sinulle on tehdä samoin.


Jumala kutsuu vanhempia kouluttamaan lapsensa tielle, jolla heidän pitäisi mennä Sananlaskut Sinun on tunnettava lapsesi hyvin voidaksesi ohjata häntä kaikilla elämän aloilla – mukaan lukien seurustelu. Se mikä toimi minun lapsilleni, ei välttämättä toimi sinun.


Pyydä siis Jumalaa antamaan sinulle arvostelukykynsä sen suhteen, kuinka Hän haluaa sinun ohjaavan teiniäsi. Etusijalla yksi, heidän pitävän henkilön on tunnettava ja rakastettava Kristus. Ei poikkeuksia, piste. Anna teini-ikäisellesi vaihtoehto viettää aikaa kyseisen henkilön kanssa kristittyjen ystävien kanssa kotonasi.


Tee kodistasi paikka, johon he haluavat tuoda ystävänsä, jotta voit valvoa, mitä elokuvia he katsovat ja parien välistä vuorovaikutusta. Tämä on yleisempää kuin uskotkaan. Talo täynnä nuoria? Väsyttää, tiedän. Tässä on muutamia asioita, jotka voit antaa teini-ikäiselle näiden ympärysmittojen määrittämiseksi:. Seksistä ja treffeistä puhuminen voi olla epämiellyttävää. Selitä, kuinka seurustelu ilman vastuuvelvollisuutta on tie tuhoon. Kerro teini-ikäiselle, kuinka jopa kuningas Daavid oli altis seksuaalisynnille, kun hän leikki halunsa tulella.


Sillä lihan halut ovat Henkeä vastaan, ja Hengen halut ovat lihaa vastaan, sillä nämä ovat toisiaan vastaan, estäen sinua tekemästä sitä, mitä haluat tehdä. Miksi seurustella valvonnan kanssa? Koska se estää Saatanaa saamasta heitä kompastelemaan ja kapinoimaan Jumalaa ja Hänen elämäänsä koskevaa suunnitelmaansa vastaan. Ja että Jumala on antanut sinulle mahdollisuuden ohjata heitä näiden kartoittamattomien vesien läpi.


Yksi suosikkitarinoistani on nuorimmasta tyttärestämme, Kaylasta teininä ja hänen nykyisestä aviomiehestään Estevanista. Selitin Estevanille, kuinka Steve saattoi nähdä, että hän ja Kayla välittivät syvästi toisistaan. Kristityt teini-ikäiset kohtaavat paljon samoja kiusauksia kuin muut nuoret, joten ystävien saaminen siellä voi olla hyödyllistä. Miinukset: Toisella parilla ei välttämättä ole samoja arvoja kuin kristityllä teinilläsi. He voivat rohkaista sopimatonta toimintaan tai lähteä aikaisin.


Ratkaisu: Kannusta teini-ikäistäsi soittamaan sinulle, jos toinen pari lähtee tai tekee jotain, mikä vaarantaa teinin tilanteen. Yritä myös tavata muita pareja, jotta voit tuntea olosi mukavammaksi, kun teini on tekemisissä hänen kanssaan. Plussat: On tärkeää kertoa teini-ikäiselle, että odotat puhtautta. Suora lausuntosi jää heidän päänsä takaraivoon, vaikka he näyttävät pilkkaavan lausuntoasi.


Miinukset: Vaatiminen, että lapsesi odottaa avioliittoon asti seksiä selittämättä miksi, voi kostautua. Rangaistuslähestymistavan käyttäminen surullisen kuuluisan "Jos harrastat seksiä, joudut helvettiin" -lähestymistapa voi vain tehdä teinistäsi uteliaamman.


Ratkaisu: Keskustele seksistä teinin kanssa, jotta hän ymmärtää, miksi Jumala haluaa teinien odottavan avioliittoon asti. Selkeä käsitys siitä, miksi heidän pitäisi odottaa, voi auttaa teini-ikäisiä tekemään parempia päätöksiä. Plussat: Teini-ikäisen kehottaminen olemaan varovainen kädestä pitäen, suutelemalla tai koskettaessaan voi auttaa häntä välttämään tilanteita, jotka voivat mennä liian pitkälle.


Se auttaa myös teini-ikäisiä tunnistamaan varhain, kun tilanne on tulossa vaaralliseksi. Huonot puolet: Pelkästään yleisen kysynnän lisääminen voi tehdä teinien kapinoimisen helpoksi tai mennä liian pitkälle ymmärtämättä. Teini-ikäiset eivät myöskään välttämättä ymmärrä mitä tehdä, kun he päätyvät houkuttelevaan tilanteeseen.


Ratkaisu: Keskustele kiusauksesta avoimesti teini-ikäisen kanssa. Sinun ei tarvitse paljastaa kaikkia kiusauksiasi, vaan selittää kuinka kiusaus on normaalia ja kuinka kaikki kohtaavat sen. Käy läpi myös tapoja välttää kiusausta, mutta myös tapoja selviytyä siitä, kun kohtaat sen. Muista sisällyttää mukaan, mitä "liian pitkälle" tarkoittaa ja kuinka suojautua sellaisilta asioilta, kuten treffiraiskaukset houkuttelevissa tilanteissa. Vaikka kaikki nämä säännöt ovat sopivia, teini-ikäisen on helpompi noudattaa sääntöjäsi, jos he ymmärtävät, mistä säännöt tulevat.


Älä vain lainaa Raamattua – selitä, miten se soveltuu. Tämä ei ainoastaan ​​käynnistä mielenkiintoista keskustelua, vaan antaa teini-ikäiselle jotain konkreettista muistettavaa valintoja tehdessään. Opeta teini-ikäisellesi tunnistamaan muut, joilla on positiivisia ominaisuuksia, sekä tunnistamaan ne, jotka voivat esiintyä jollain tavalla, mutta elää toisella tavalla. Muistuta teini-ikäistäsi, että hänen pitäisi haluta seurustella jonkun kanssa, joka auttaa häntä tulemaan parhaaksi.


Enemmän kuin todennäköistä, että he EIVÄT sisällyttäneet negatiivisia ominaisuuksia tulevan puolison pätevyysluetteloonsa. Keskustele lapsesi kanssa siitä, miksi hän nauttii seurustelusta kyseisen henkilön kanssa. Avoimen kommunikaatiolinjan pitäminen auttaa sinua tietämään enemmän siitä, miten lapsesi suhteeseen vaikuttaa. Heidän päivämääränsä aleneminen, vian etsiminen tai vähättely sulkee ne vain sinulta.


Rajojensa luetteleminen suhteessa auttaa teiniä ymmärtämään, kuinka vähän heillä on hallintaa seurustelevaan henkilöön. Varoitan sinua kuitenkin, että voi kestää kauemmin kuin toivot, ennen kuin teini-ikäinen ymmärtää, ettei hän voi muuttaa päivämäärää. Tätä voi olla vaikea katsoa vanhempana, mutta pysy sivussa, koska he tarvitsevat sinua riittävän pian. Äiti turhautuneena päätti kokeilla erilaista lähestymistapaa.


Äiti kertoi tyttärelleen, että hän voisi viettää aikaa vanhemman pojan kanssa yhdellä ehdolla – hänen on oltava läsnä kaikkialla, missä he menivät. Tytär suostui vastahakoisesti, ja äiti seurasi häntä koko ajan.


Vaikka se rasitti hieman äitiä, se kannatti. Vanhempi poika kyllästyi äidin leikkaamiseen ja päätti lopettaa suhteen. Vaikka tytär oli järkyttynyt, hän tajusi, että vanhempi poika ei ollut valmis uhraamaan viettääkseen aikaa hänen kanssaan ja suhde hajosi. Joka kolmas teini kertoo saaneensa lyöntiä, lyöntiä, potkimista, läimäystä, tukehtumista tai fyysistä loukkaantumista treffeillä.


Joka neljäs parisuhteessa ollut teini-ikäinen tyttö paljastaa, että heitä on painostettu harrastamaan suuseksiä tai yhdynnässä. Jos huomaat, että teini seurustelee väkivaltaisen tai addiktin kanssa, hanki ammattiapua.


Nämä ovat alueita, jotka voivat pakottaa teini-ikäisen tielle, jota hänen ei ole tarkoitus matkustaa. Kun teini on treffeillä kotonasi, vaadi, että hän pysyy huoneissa, joissa muut ovat läsnä tai joissa heihin on helppo päästä. Kaikkien ovien tulee pysyä auki. Kerro heille, että sinulla on odotuksia kotonasi ja ota selvää myös heidän kodistaan.


Tämä voi auttaa sinua tekemään päätöksiä siitä, missä teini viettää suurimman osan ajastaan. Vanhemmat, tärkeintä muistaa on yrittää rentoutua ja auttaa teiniä nauttimaan näistä vuosista. Jotkut teini-ikäiset keskittyvät uraan, koulutyöhön, stipendeihin ja ystävyyssuhteisiin ennen deittailumatkansa aloittamista.

No comments:

Post a Comment